KOTIINKULJETUS

Kuljetamme verkkoapteekkitilaukset jopa saman päivän aikana kotiin Säkylän alueella. Kotiinkuljetuksen hinta on 10€ ja voit tilata myös kylmäsäilytettäviä tuotteita. Muualle Suomeen kotiinkuljetuksesta vastaa Posti. Postin kautta EI voi tilata kylmä- tai viileä-säilytystä vaativia tuotteita.

Valitse toimitustavaksi Apteekin oma kotiinkuljetus. Otamme yhteyttä sinuun puhelimitse sopiaksemme toimitusajasta.

POSTI

Postin kautta voit tilata tuotteita verkkoapteekistamme Postin pakettiautomaattin, Postin toimipisteeseen tai kotiin kuljetettuna. Pakkaamme tilaukset yhden arkipäivän kuluessa ja paketti kulkeutuu Sinulle postin toimitusaikojen puitteissa.

NOUTO APTEEKIN AUTOMAATISTA

Voit halutessasi tilata apteekkituotteet noudettavaksi S-Market Säkylän aulassa sijaitsevasta apteekin omasta automaatista. S-Market Säkylä on avoinna ma-la 7-22, su 9-22.

Käsittelemme ja pakkaamme tilauksenne yhden arkipäivän kuluessa ja saat tekstiviestin automaatin lokeron aukaisemiseksi. Automaattiin ei voi tilata kylmä- tai viileäsäilytystä vaativia tuotteita.

NOUTO SÄKYLÄN APTEEKISTA

Voit noutaa tilauksesi Säkyän Apteekista apteekin aukioloaikojen puitteissa, ma-pe 9-18, la 9-14. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on noudettavissa.